Interacțiunea publică între reprezentanții societății civile din Moldova și membrii Comitetului ONU privind Drepturile Economice, Sociale și Culturale (CESCR)

La 18.09.17 a avut loc interacțiunea publică între reprezentanții societății civile din Moldova și membrii Comitetului ONU privind Drepturile Economice, Sociale și Culturale (CESCR).
În cadrul întrunirii, reprezentanții societății civile au avut ocazia să comunice problemele cu care se confruntă populația Republicii Moldova în exercitarea drepturilor economice, sociale și culturale astfel în cadrul acestei misiuni de advocacy au prezentat situații sistemice şi cazuri individuale de încălcare a drepturilor garantate de Pactul Internaţional, iar membrii CESCR au adresat o serie de întrebări la care reprezentanții societății civile au avut posibilitatea să răspundă.


Următoarea ședință a membrilor Comitetului cu reprezentanții societății civile din Moldova, de această dată cu ușile închise, este planificată pentru data de 21.09.2017 orele 13.00. ora Genevei.
Oficiul ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR) va organiza joi, 21 septembrie 2017, ecranizarea publică a sesiunii 62-a privind Revizuirea Republicii Moldova la Comitetul ONU privind Drepturile Economice, Sociale și Culturale, de la Geneva, urmată de întrebări, răspunsuri și discuții.
Evenimentul se va desfășura între 14.00 – 18.00 la Summit Events, str. Tighina 49/3
Pentru participare la eveniment este necesară înscrierea prealabilă la linkul de mai jos.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSetbXNlsV6PCmBVYm…/viewform

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.