Chișinău/8 iunie 2018/Traning pe tema „Advocacy pentru politici publice”

Doamna Liliana Palihovici, ex-vicepreședinte a Parlamentului, președinta Institutum Virtutes Civilis, dar și formatoarea evenimentului de astăzi, a trezit curiozitatea în rîndul participanților cu privire la specificul acțiunilor de advocacy la nivel legislativ.

Cu o prestație excepțională bazată pe aspecte practice, dumneaei a venit cu recomandări utile față de cum obținem angajamente din partea legiuitorilor cu privire la cauzele pentru care militează Platforma preocupată de promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități.
Relatarea aspectelor din culisele autorităților centrale, la fel, a ajutat participanții să înțeleagă cum pot fi create parteneriate eficiente între sectorul public și cel asociativ.

Mulțumim doamnei Palihovici pentru buna moderare a evenimentului, dar și tuturor participanților pentru că au răspuns invitației noastre de a participa la instruire.
Vlad Andreev Photograf, ne mandrim cu pozele realizate si iti suntem recunoscatori.

Această activitate este posibilă grație suportului oferit de Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova în parteneriat cu Centrul ”Parteneriat pentru Dezvoltare ”, din resursele acordate de Swiss Cooperation in Moldova și Guvernul Suediei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *