Program de Asistență psihologică la distanță pentru femeile cu dizabilități în timpul pandemiei COVID-19

Program de Asistență psihologică la distanță pentru femeile cu dizabilități în timpul pandemiei COVID-19

Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova anunță lansarea Programului de Asistență psihologică la distanță pentru femeile cu dizabilități în timpul pandemiei COVID-19.

În cadrul acestuia, persoanele cu dizabilități din Republica Moldova vor beneficia de susținere psihologică și consultanță individuală la distanță în perioada mai-iunie 2020 și vor putea participa la o serie de sesiuni de informare. Programul este destinat preponderent femeilor, dar și bărbații cu dizabilități pot beneficia de serviciile acordate. Programul sesiunilor online va fi adaptat conform intereselor și necesităților participantelor.

Încurajăm implicarea în program a tuturor persoanelor cu dizabilități interesate, care au nevoie de susținere și motivare, pentru a trece mai ușor peste situația de urgență existentă în Republica Moldova, dar și în lumea întreagă.

Programul este implementat de Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women).

Pentru informații suplimentare: Ana Costin, ana.costin@motivation-md.org, 069393338

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *