Asociația „Dorința” a dat start concursului de desene „Localitatea mea – accesibilă pentru TOȚI”

Asociația „Dorința” a dat start concursului de desene „Localitatea mea – accesibilă pentru TOȚI”

Asociația „Dorința” a dat start concursului de desene cu tema „Localitatea mea – accesibilă pentru TOȚI”. Concursul se va desfășura în perioada 14 – 25 septembrie 2020 și sunt invitați să participe elevii din clasele IV-IX din raionul Călărași.

Câștigătorilor le vor fi oferite mai multe premii și anume cărți, carnete, rechizite școlare etc. Activitatea este parte a Campaniei de informare privind necesitatea asigurării condițiilor de accesibilitate la clădirile de menire socială pentru persoanele cu dizabilități.

Asociația „Dorința” (Asociația Dorința Călărași) este una dintre cele trei OSC-uri partenere în cadrul proiectului „Accesibilitatea o precondiție pentru asigurarea tuturor drepturilor persoanelor cu dizabilități”, implementat de AOPD în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” (Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova), finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), implementat de Asociația pentru Politica Externă APE, Asociatia ADEPT, Expert-Grup și Asociația Obștească Centrul European PROEUROPA.MD.

Scopul proiectului este de a spori incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități prin promovarea asigurării condițiilor de accesibilitate la nivel național și local în Republica Moldova.

#dezvoltmd #EuropeanUnion #CivilSociety

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *